3 razloga zašto odabrati sendvič panele

sendvic paneli

3 razloga zašto odabrati sendvič panele

U poslednjih nekoliko decenija građevinski sendvič paneli pokazali su se kao revolucionarno i najekonomičnije rešenje u građevinarstvu.

Pored njihove najveće karakteristike koja se odnosi na toplotnu izolaciju želimo da vam predstavimo 3 ključna razloga zašto odabrati građevisnke sendvič panele za vaš projekat.

#1 Vreme je novac

Na prmer, uporedimo dve popularne tehnologije koje se koriste u izgradnji objekata.

U prvom slučaju spoljni zidovi se sastoje od blokova, dok se u drugom slučaju sastoje od građevinskih sendvič panela.

Odabirom prvog slučaja moramo naknadno organizovati sledeće radove: zidna konstrukcija, instalacija toplotne izolacije i, na kraju, ugradnja završnog sloja, odnosno fasade.

Odabirom građevinskih sendvič panela proces izgradnje je daleko manje komplikovan, a time i brži, i što je najvažnije, jeftiniji. Paneli su gotove komponente, pogodne za jednostavnu i veoma brzu ugradnju.

S obzirom na trenutno stanje na tržištu građevinskih usluga, vreme igra ključnu ulogu u procesu optimizacije troškova. Što se struktura brže dovršava, to su manji troškovi usluga građenja, a koji su se značajno povećali poslednjih godina. Brzi postupak završetka strukture takođe znači brže pustanje objekta u opticaj, što poboljšava brži povrat investicije.

#2 Estetska funkcionalnost

Osim osnovnih funkcija industrijskih objekata kao i osnovne karakteristike građevinskih sendvič panela, pažnja se sve više obraća i na estetiku. Izgled našeg mesta poslovanja, bilo da se radi o skladištu, proizvodnom pogonu, prodavanici ili prodajnom salonu automobila, često određuje konkurentsku prednost.

Sa upotrebom građevinskih sendvič panela možete postiće veoma moderan izgleda objekta za bilo koje namene.

#3 Jednostavno održavanje

Zbog neporozne površine, sendvič paneli se brzo i lako čiste. Materijali za oblaganje panela u potpunosti su otporni na spoljne uticaje, pa će redovno čišćenje dugi niz godina održavati u potpunosti nov izgled objekta.

Moeva nudi veliki izbor građevinskih sendvič panela kako zidnih tako i krovnih, kao i svu neophodnu šrafovsku robu za instalaciju panela. Ono što posebno želimo da istaknemo je mogućnost sečenja građevinskih panela po vašoj meri i veliki izbor dimenzija uvek dostupnih na našem lageru u Dobanovcima, u ulici Put za Grmovac bb.

Podelite ovaj članak